Merikäyttö

Merikäyttö

Kompaktit toimilaitteet, luotettavia ja varustettu erinomaisella korroosiosuojauksella

Maalla sijaitsevien laitteistojen tavoin myös laivoissa on energiahuollolle, ilmastoinnille ja vesihuollolle tarkoitettuja järjestelmiä. Järjestelmät ovat kuitenkin tällöin maalla käytettäviä järjestelmiä pienempiä. Laivoissa on tämän lisäksi myös erityisesti laivoille tyypillisiä järjestelmiä, kuten tyhjennysjärjestelmiä  painolastiveden käsittelyjärjestelmiä ja pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmiä.

Tärkeitä toimilaitteille asetettavia vaatimuksia ovat kompakti rakenne, varmatoimisuus ja erinomainen korroosiosuojaus.

 

AUMA on kehittänyt tähän tarkoitukseen erityisesti soveltuvia toimilaitteita, jotka ovat saatavissa valinnaisesti myös kenttäväylävalmiudella varustettuna.

 

Tämän lisäksi on saatavissa tavanomaisesta poikkeavan iskukuormituksen osalta erityisesti sotilaskäyttöön tarkoitettuja malleja. Valinnaisena on saatavissa myös meripronssista varustettu runko.

AUMA takaa varaosien saannin 10 vuoden ajan mallisarjan valmistuksen lopettamisesta, mikä antaa erinomaisen suojan investoinnille.

Merikäyttö

Luotettavuudesta tinkimättä - erinomainen toimintavarmuus ja käytettävyys auttavat sinua parantamaan järjestelmiesi tehokkuutta. AUMAn toimilaitteet on suunniteltu vaativaan käyttöympäristöön ja pitkäaikaiseen käyttöön.