AUMA Cloud

AUMA Cloud on AUMAn innovatiivinen pilvipohjainen työkalu, jonka avulla käyttöomaisuuden hallinta ja AUMA-toimilaitteiden kuntoon perustuva kunnossapito on mahdollista toteuttaa tehokkaasti ja taloudellisesti. Ratkaisu parantaa myös kestävästi järjestelmän käytettävyyttä.

Industrie 4.0 toimilaitteille

AUMA Cloud on helppokäyttöinen vuorovaikutteinen alusta, jonka avulla on mahdollista sekä kerätä yksityiskohtaisia laitetietoja kaikista järjestelmään kuuluvista toimilaitteista että käsitellä näin kerätyt tiedot. Järjestelmän haltijan on mahdollista tunnistaa ajoissa tilanteet, joissa kuormitus on kasvanut liian suureksi tai joissa huoltotoimet ovat tarpeellisia. Järjestelmän haltija pystyy tämän perusteella myös käynnistämään tarvittavat toimenpiteet siten, että odottamattomat seisokit ovat vältettävissä.

Käyttöomaisuuden hallintajärjestelmä ja kuntoon perustuva kunnossapito

AUMA Cloud -palvelu sisältää älykkäitä algoritmeja, joiden avulla on mahdollista analysoida ja käsitellä suuria määriä erilaisia käyttötietoja, jotka on kerätty AUMA-toimilaitteista automaattisesti. AUMA Cloud -palvelu laskee moottorien käyntiaikaa, lämpötiloja, tärinää, vääntömomentteja, varoituksia ja häiriöitä koskevien tietojen perusteella laitteiden tilasta kertovia tunnuslukuja, esimerkiksi toimilaitteiden käytettävyyden osalta. Laitteet ja tunnusluvut on esitetty selkeässä muodossa.

Saat järjestelmän haltijana kattavan kuvan kuormituksesta, jonka kohteena toimilaiteet ja venttiilit ovat olleet tarkasteluajankohtaan mennessä. Voit suunnitella kunnossapitotoimet laitteiden tosiasiallisen tilan perusteella. Tunnusluvut antavat myös vianetsinnän kannalta hyödyllisiä tietoja, mikäli yksittäisessä laitteessa ilmenee ongelmia.

Kaikista järjestelmän toimilaitteista on mahdollista luoda käden käänteessä digitaalinen käyttöomaisuutta esittävä yleisnäkymä. Tätä tarkoitusta varten käyttö- ja laitetiedot kerätään ensin esimerkiksi AUMA Assistant -sovelluksen avulla, minkä jälkeen tiedot ladataan AUMA Cloud -palveluun. Tämän toimenpiteen voi suorittaa joko järjestelmää hoitava henkilöstö itse, tai vaihtoehtoisesti toimenpiteen voi antaa myös AUMA-huollon tehtäväksi. Myös automaattiset ratkaisut ovat mahdollisia.

 

Pääsy sähköisesti kaikkiin laitetietoihin ja asiakirjoihin

AUMA Cloud -palvelun välityksellä pääset käsiksi suoraan kaikkiin AUMA-laitteita koskeviin teknisiin asiakirjoihin. Tällaisia asiakirjoja ovat muun muassa käyttöohjeet, tekniset datalehdet, kytkentäkaaviot, tilauskohtaiset datalehdet jne. Painettujen asiakirjojen vaivalloinen haku ei näin ollen ole enää tarpeen.

 

Huoltotiedustelujen laatiminen ja jäljitys

Jos tarvitset yksityiskohtaista diagnoosia, tietojen lähettäminen pilvipalvelusta AUMA-huollolle on nopeaa ja helppoa. Tämä mahdollistaa yksityiskohtaisen etädiagnoosin, pienentää paikan päällä suoritettavista huoltotöistä aiheutuvia kustannuksia ja nopeuttaa häiriöiden poistamista. Voit seurata jatkuvasti huoltotiedustelusi käsittelytilaa AUMA Cloud -palvelusta.

Helppo kokeilla

Verkkosovelluksena AUMA Cloud toimii jokaisessa selaimessa eikä vaadi minkäänlaista asennusta. Sinun tarvitsee rekisteröityä vain kerran kaikkien digitaalisten AUMA -palvelujen käyttäjäksi. AUMA Cloud -palvelun käyttö on ilmaista 100 laitteeseen saakka.

Avaa seuraava linkki: https://cloud.auma.com/

 

Jos sinulla on kysyttävää AUMA Cloud -palvelusta, ota yhteyttä osoitteeseen cloud@auma.com.