Marine

Marine

Compacte aandrijvingen, betrouwbaar en met uitstekende bescherming tegen corrosi

Net als aan land bevinden zich ook op schepen infrastructuren voor energie, klimaat en water. Meestal vinden we hier echter kleinere afmetingen. Bovendien zijn er natuurlijk de voor schepen typische installaties voor lenswatersystemen, ballastwaterbehandeling, rookgasbehandelingen en nog veel meer.

Belangrijke eisen aan de aandrijvingen zijn compacte constructies, een betrouwbare werking en een hoge beschermingsgraad tegen corrosie.

 

AUMA heeft daarvoor speciale aandrijvingen ontwikkeld, naar keuze met veldbuscommunicatie.

 

Afgezien daarvan zijn er speciale uitvoeringen voor militaire toepassingen wat betreft verschillende schok- en stootbelastingen en als optie is een behuizing van zogeheten gestaalbronsd messing (marinebrons) verkrijgbaar.

AUMA waarborgt de levering van reserveonderdelen tot 10 jaar na het beëindigen van de serie en biedt daarmee een hoge bescherming van uw investering.

Marine

Gewoon betrouwbaar - de hoogste veiligheid en een maximale beschikbaarheid helpen u om de efficiëntie van uw installaties te verhogen. Onze aandrijvingen zijn berekend en ontworpen voor ruige omgevingen en een jarenlang gebruik.