AC

Ha az alkalmazás önilleszkedő szabályozási funkciókat követel meg, üzemi adatokat szeretnének rögzíteni, az interfésznek konfigurálhatónak kell lennie, vagy a szerelvényt és a hajtást fejlett diagnosztika révén Plant Asset Management rendszerbe kell bekötni, akkor az AC a megfelelő vezérlés.

 

Az AC szabadon konfigurálható párhuzamos interfésszel és/vagy a folyamatautomatizálásban szokásos terepibusz-rendszerekhez való interfészekkel van ellátva.

 

A diagnosztikai funkciók közé tartozik egy időbélyegzett eseménynapló, a nyomaték-jelleggörbék felvétele, a hajtásban jelentkező hőmérsékletek és rezgések folyamatos rögzítése, illetve az indítások és motor futási idejének számlálása.

 

Az alapfunkciókon túl az AC egy sor lehetőséget kínál speciális követelmények teljesítésére. Ide tartozik az indítási áthidalás a szerelvények szoros helyzetükből való kioldására, vagy a működési idő meghosszabbítására szolgáló funkciók a vezetékben jelentkező nyomáslökések elkerülésére.

 

Az AC 01.2 fejlesztése során a fő hangsúly a felhasználóbarát kezelésre és a hajtások irányító rendszerbe való egyszerű integrációjára helyeződik. A nagy grafikus kijelzőn a vezérlés menük segítségével a követelményekhez igazítható, alternatív módon az AUMA CDT-vel vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül. Terepi buszos kapcsolat esetében a paraméterezés az irányítópultról is történhet.