Oplossingen

Aandrijvingen van AUMA bewijzen zich op de hele wereld in de watervoorziening en -afvoer, in energiecentrales, leidingnetwerken, raffinaderijen en alle soorten industriële installaties – overal daar, waar vloeistof- of gasstromen of granulaatsoorten worden geregeld en bestuurd.

 

Automatiseren van alle soorten afsluiters

Onze aandrijvingen zijn altijd producten op maat en op de klantspecifieke eisen afgestemd. Dankzij een breed productassortiment met krachtige multi-turn-, zwenk-, lineaire aandrijvingen en aandrijvingen met een hefboom bieden wij oplossingen voor het automatiseren van iedere afsluiter – vanaf een kleine 2”-kogelkraan tot en met een metershoog gaswissel- en verdeelstation.

 

Hoogste mate van betrouwbaarheid

AUMA aandrijvingen voldoen aan de internationale normen en zijn berekend en ontworpen voor de hoogste mate van betrouwbaarheid en een lange technische levensduur – bij een tegelijkertijd minimale behoefte aan onderhoud. Zij realiseren ook onder extreme omgevingsomstandigheden hun taken nauwkeurig en veilig.

 

Eenvoudig te integreren

Onze producten vormen niet alleen de mechanische interface naar de afsluiter maar tevens de interface naar het procesbesturingssysteem. De moderne besturingseenheden van AUMA zorgen voor de veilige en betrouwbare communicatie met alle gangbare procesbesturingssystemen. Flexibele toestelsamenstellingen en -afmetingen en een omvangrijk aanbod van toebehoren maken oplossingen voor de meest uiteenlopende montagesituaties mogelijk.

 

Afgestemde aandrijvingen voor alle soorten afsluiters