AUMA Industry + Marine

Nieuwe bedrijfsnaam van Haselhofer Feinmechanik GmbH:: AUMA Industry & Marine GmbH

In het jaar 2006 werd Haselhofer Feinmechanik GmbH lid van de AUMA Groep.

 

Haselhofer Feinmechanik GmbH is gesetteld als fabrikant van elektrische aandrijvingen voor toepassingen in de industrie en scheepsbouw. In deze sectoren worden er kleinere afsluiters met een relatief lager benodigd draaimoment gebruikt en de apparatuur van Haselhofer is bijzonder geschikt voor het automatiseren van deze afsluiters. De aandrijfsystemen van Haselhofer vormen dus een uitstekende uitbreiding van het productprogramma AUMA aandrijvingen.

 

Met de naamsverandering zet AUMA Industry & Marine GmbH de koers op de doelmarkten duidelijk op de voorgrond. Daarmee kunnen de producten en prestaties nog beter op de eisen en wensen van onze klanten worden afgestemd. Het opnemen van het wereldwijd bekende merk AUMA in de bedrijfsnaam zal helpen de internationale markten beter aan te boren.

 

Elektrische aandrijvingen en aandrijfkasten

De oprichter van het bedrijf, Emil Haselhofer, begon in 1940 met de ontwikkeling en productie van nauwkeurige fijnmechanische toestellen en aandrijfkasten. Vanuit deze ervaring werd de elektrische aandrijving geboren.

 

Reeds in 1953 werd in het bedrijf Haselhofer de productie van elektrische aandrijvingen gerealiseerd.

 

De firma stond tot aan de integratie in de AUMA Groep onder leiding van de familie Haselhofer.

 

De producten die, vanaf de constructie via het maken van onderdelen tot en met de montage, in het bedrijf ontstaan, garanderen een door de klant gewaardeerde flexibiliteit, voornamelijk bij speciale uitvoeringen.

 

AUMA Industry & Marine GmbH
Eichendorffstraße 42 - 48
D - 78054 Villingen-Schwenningen
Telefoon: + 49 7720 8540-0
Fax: + 49 7720 8540-50
e-mail: info.industry-marine@auma.com

 

www.auma-industry-marine.com/

 

[Translate to Nederlands:] Industry + Marine Team