Megoldások

Az AUMA hajtóművei az egész világon beváltak, a vízellátás és -elvezetés területén, az erőművekben, a csővezeték-hálózatokban, a finomítókban és bármilyen ipari létesítményben – mindenhol, ahol folyadékok vagy gázok áramlását, porokat vagy granulátumokat szabályoznak és vezérelnek.

 

Az összes szerelvénytípus automatizálása

Hajtóműveink mindig az ügyfél követelményeinek megfelelően testre szabottak. A nagy teljesítményű forgató-, lengő-, lineáris és karos hajtásokból álló, széles termékpalettánknak köszönhetően bármilyen szerelvényhez automatizálási megoldást kínálunk – a kicsi, két colos gömbcsaptól a több méter magas gázváltóig.

 

Nagyfokú megbízhatóság

Az AUMA hajtóművek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, és kiváló megbízhatóság és hosszú élettartam jellemzi őket – ugyanakkor minimális karbantartást igényelnek. Szélsőséges környezeti viszonyok mellett is pontosan és biztonságosan teljesítik feladataikat.

 

Egyszerű integráció

Termékeink nemcsak mechanikai kapcsolódási pontot képeznek a szerelvényhez, hanem az irányító rendszer interfészeként is funkcionálnak. Az AUMA modern vezérlései biztonságos kommunikációt biztosítanak az összes szokásos irányító rendszerrel. Az eszközök rugalmas geometriája és a tartozékok széles kínálata a legkülönfélébb beépítési helyzetekre is megoldást kínál.

 

Testre szabott állítóművek minden szerelvényhez