Michael Sick, Almanya'nın yeni AUMA satış müdürü

AUMA Almanya satış organizasyonunun zirvesinde jenerasyon değişikliği: 1995'ten beri AUMA Almanya satış müdürlüğü görevini yürüten Heinz Lauinger bu yıl Haziran ayında Rusya'da emekliye ayrıldı. Halefi, 2008'den beri AUMA'da satış mühendisi olan Michael Sick oldu.

 

Lauinger'in faaliyet gösterdiği 23 yıl boyunca aktüatör üreticisi AUMA, güçlü mekanikle uğraşan bir şirket olmaktan mekatronik uzmanına dönüştü. Heinz Lauinger'in liderliğindeki AUMA Almanya satış departmanı da bu dönüşüme dahil oldu. Eskiden kontrol tekniği üreticiliğinde çalışırken AUMA satış mühendisliğini en yeni zorluklara hazırlamak için ideal koşulları oluşturdu.

 

Satıştan Sorumlu Başkan Ferdinand Dirnhofer "Heinz Lauinger neredeyse çeyrek asır boyunca AUMA Almanya satış departmanına şekil verdi ve büyüme ve piyasadaki başarımıza önemli katkı sağladı. Kendisi müşterilerimiz için süreklilik ve deneyimi ifade etmektedir" şeklinde açıkladı. "Kendisine bunca yıl sağladığı büyük katkılardan dolayı tüm kalbimle teşekkür eder ve gelecekte kendisi için her şeyin iyi olmasını temenni ederim."

 

Michael Sick, 1 Nisan 2018'de Heinz Lauinger'in halefi olarak sahneye çıktı. On yıldır Baden-Württemberg satış bölgesinin yönetimini yürütüyordu. Sick 41 yaşındadır ve yeni görevi için sadece AUMA'daki şimdiye kadarki faaliyetleriyle kısıtlı olmayan kapsamlı tecrübelerini beraberinde getirmiştir. Enerji mühendisliği eğitimi almıştır ve lisans eğitimini elektrik enerjisi mühendisliği bölümünde yapmıştır. Önceki iş vereni için enerji santrallerini devreye alma ve teşhis mühendisi olarak dünya çapında çalışmıştır.

 

Ferdinand Dirnhofer "Michael Sick sadece teknik nitelikleri ile değil aynı zamanda kişisel ışıltısı ve müşterilerimiz için uzun yıllara dayanan angajmanıyla da hayranlık uyandırmaktadır. Kendisi ile AUMA Almanya satış departmanını başarıyla yönetmeye devam etmek ve yeni farklılıklar yaratmak için ideal halefi bulduk" şeklinde sözlerini tamamladı.