Michael Sick úr az AUMA új németországi értékesítési vezetője

Generációváltás a német AUMA értékesítési szervezetének élén: Heinz Lauinger úr, aki 1995 óta volt az AUMA németországi értékesítési vezetője, ez év júniusában nyugdíjba vonult. Utódja Michael Sick úr, aki már 2008 óta dolgozik mérnök üzletkötőként az AUMA-nál.

 

Lauinger úr tevékenységének 23 éve során az AUMA állítóműgyártó erősen a mechanikára összpontosító vállalatból mechatronikai szakértővé alakult át. Heinz Lauinger úr vezetése alatt az AUMA németországi értékesítési részlege is átment ezen az átalakuláson. Lauinger úr, aki korábban egy vezérléstechnika-gyártó vállalatnál dolgozott, ideális előfeltételekkel rendelkezett ahhoz, hogy az AUMA mérnök üzletkötőit felkészítse az új kihívásokra.

 

„Heinz Lauinger úr majdnem negyedszázadon át meghatározó szerepet töltött be az AUMA németországi értékesítési területén, és jelentősen hozzájárult a növekedésünkhöz, valamint piaci sikerünkhöz. Ügyfeleink körében az ő neve egyet jelent a folytonossággal és a szakértelemmel” – magyarázza Ferdinand Dirnhofer úr, értékesítési vezérigazgató. „Szívből köszönöm neki az évek során tanúsított elkötelezettségét, és minden jót kívánok neki a jövőben.”

 

2018. április 1-jei hatállyal Michael Sick vette át Heinz Lauinger helyét. Előtte tíz éven át a baden-württembergi értékesítési területért felelt. Sick úr 41 éves, és széleskörű, nem csak az AUMA-nál eddig folytatott tevékenységére támaszkodó tapasztalatot hoz magával új feladatkörébe. Energiavillamossági műszerészi szakképesítését szerzett, majd elektromos energiatechnológiai tanulmányokat folytatott. Előző munkaadójánál erőműveket helyezett üzembe és diagnosztizált mérnökként a világ különböző pontjain.

 

„Michael Sick úr nemcsak szakmai képesítése miatt meggyőző, hanem személyes kisugárzása és az ügyfeleink melletti sokéves elköteleződése révén is. Személyében ideális utódot találtunk, hogy továbbra is sikeres legyen az AUMA németországi értékesítési területének vezetése, és új prioritásokat fogalmazhassunk meg” – fejti ki Ferdinand Dirnhofer úr.